Gemeenschappen & Verenigingen

1. Hengelver. Ons Genoegen

Hengelver. Ons Genoegen

Th. De Vriesstraat 3, 7441HT Nijverdal

De hengelsportvereniging 'Ons Genoegen' Nijverdal heeft 2 vijvers gehuurd van de gemeente Hellendoorn op voorwaarde dat daar alleen door leden van deze vereniging mag worden gevist.

2. Kulturhus Kruidenwijk

Kulturhus Kruidenwijk

Kuperserf 43, 7443HC Nijverdal

Aan het Kuperserf staat het Kulturhus, dat in 1994 geopend is als het Kruud'nhuus. Voor mensen die het dialect niet begrijpen, de naam betekent Kruiden Huis, een nogal logische naam in de Kruidenwijk.

3. Bridgeclub Reggedal

Bridgeclub Reggedal

Falkenburgerf 14, 7731AH Ommen

Iedereen* kan lid worden van ‘B.C. Reggedal’. Als u kunt bridgen bent u direct welkom, zeker als u weet met welke partner u gaat spelen. Heeft U geen bridgepartner? Het bestuur kan u helpen bij het zoeken naar een geschikte partner.

4. Vrije Evangelische kerk

Vrije Evangelische kerk

Grotestraat 68, 7443 BK Nijverdal

De Vrije Evangelische Gemeente Nijverdal is een gemeente van mensen die zich aangesproken voelen door de liefde van God. Jezus Christus laat ons zien in zijn leven, lijden en opstanding dat we geroepen zijn Gods koninkrijk te zoeken en te verwachten.

5. Advendo

Advendo

Kotmanlaan 55, 7543BZ Enschede

Koninklijke Christelijke Muziekvereniging Advendo. Onze vereniging bestaat uit 3 secties: Orkest, Slagwerkgroep en Majorettes.