Sportverenigingen & Sportscholen

1. Tennisclub Hellendoorn

Tennisclub Hellendoorn

Imminkservestraat 2, 7447AZ Hellendoorn

Het park is alle dagen open van 07.00 tot 23.00 uur. Tussen 23.00 uur tot 07.00 uur is het clubgebouw elektronisch gesloten.

2. V.V. Des

V.V. Des

Duivecatelaan 10, 7443 PS Nijverdal

De Voetbalvereniging DES is een vereniging die het beoefenen en het bevorderen van de voetbalsport als belangrijkste doelstelling heeft.

3. Tennisclub Nijverdal

Tennisclub Nijverdal

Sportlaan 12-14, 7443RA Nijverdal

Als TC Nijverdal beschikken we over een uitstekende accommodatie die prachtig gelegen is aan de rivier de Regge.

4. A.S.V. Atletics

A.S.V. Atletics

Van Heerdtweg 5, 7443 TA Nijverdal

Lopen, springen, werpen, klimmen en klauteren, iedereen doet het van tijd tot tijd. Daarom is sporten bij ASV Atletics geschikt voor iedereen

5. M.C.N.H.

M.C.N.H.

Meyboomstraat 2-04, 7443CB Nijverdal

Op ons circuit De Koetree kan vanaf februari elke zaterdag worden getraind, en vanaf de zomertijd elke maandag, woensdag en zaterdag.

6. Zwembad het Ravijn

Zwembad het Ravijn

Piet Heinweg 16, 7441GZ Nijverdal

Nijverdal heeft een uitgebreide, moderne zwemaccommodatie. Er zijn verschillende baden, afgestemd op de wensen van de gebruikers. Voor de peuters is een apart bad met speelelementen aanwezig. Het binnenbad is het gehele jaar geopend. De buitenbaden zijn medio mei - september geopend.

7. Squashcentrum Hellendoorn

Squashcentrum Hellendoorn

Dorpsstraat 17, 7447CM Hellendoorn

Een paar uurtjes lekker uitleven op de squash-baan? Of eventueel een training volgen? Gezellig een potje squashen met je collega, vriend of familielid? kom dan naar Squashcentrum Hellendoorn. U bent altijd welkom.