Het ZINiN theaterseizoen barst weer los!

De vakanties zijn voorbij en wij zijn er weer klaar voor: het nieuwe ZINiN theaterseizoen! De medewerkers van ZINiN hebben deze zomer flink doorgewerkt om alles voor te bereiden, van praktische zaken tot aan de juiste ambiance. Op vrijdag 22 september barst het seizoen dan ook los met Pieter Derks, die in de eerste voorstelling de wereld binnenstebuiten keert met zijn programma SPOT. Bezoekers kunnen zich dus alvast maar voorbereiden op veel cabaret, toneel, muziek en kindervoorstellingen.

Voor elk wat wils. Dat stond voorop bij de samenstelling van het programma voor het seizoen 2017-2018. En dat heeft nu al geresulteerd in maar liefst twaalf uitverkochte voorstellingen. Maar er blijven nog voldoende voorstellingen over van bekende, maar ook minder bekende artiesten en aanstormende talenten. Er is volop keuze: onbedaarlijk lachen of even genieten van je eigen favoriete muziek, alle mogelijkheden staan nog open en het aanbod is echt origineel en van hoge kwaliteit. De planken van het ZINiN podium krijgen weer een hoop te verduren en iedereen kan erbij zijn!

Vermakelijk en aantrekkelijk programma
Toen begin mei het nieuwe programma werd gepresenteerd, ontstond er al snel een run op de voorverkoop en werd er vol enthousiasme op het nieuwe programma van ZINiN gereageerd. Twaalf voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht. Nog niet uitverkocht zijn onder andere de prachtige shows van Nasrdin Dchar, Heleen van Royen of de muziekvoorstellingen van Niels Geusebroek en Daniël Lohues. Of kom kijken naar de topillusionisten Rob & Emiel, die hun show mixen met theatrale acts en cabaret. Een avondje lachen om de hilarische show van Jandino Asporaat of kom naar de try-out van Her Majesty. Na het ongekende succes van hun vorige show met de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young in het ZINiN Theater, mag men dit topconcert van deze band niet missen. Het is allemaal mogelijk in het ZINiN Theater met het nieuwe vermakelijke en aantrekkelijke programma.

Kaskrakers en groentjes
Kaskrakers maar ook groentjes komen voor het voetlicht bij ZINiN. Oud gediende Eric Corton speelt in de voorstelling ‘Ma’ en Roué Verveer kijk op grappig wijze naar de wereld in ‘Heppie de Peppie’. Groentje Sjors van der Panne (finalist in The Voice of Holland 2014) komt voor het eerst zijn mooiste liedjes zingen en de nieuwkomer zangeres Roos Blufpand heeft van haar show een belevenis gemaakt. En vergeet vooral niet om kennis te maken met de namen van de toekomst: Pieter Verelst, Kees Vriend en De Meisjes met de Wijsjes bij de voorstelling ‘Ongekend Talent’.

Kids in de spotlight
ZINiN heeft de kids in de spotlights gezet en speciaal voor hen er mooie voorstellingen uitgepikt. Zo gaan Buurman & Buurman op mollenjacht, beleven Fien en Teun allerlei avonturen tijdens de ‘Boerderij Experience’ en Shaun het Schaap belandt in maffe situaties. Zin om helemaal slap te liggen van het lachen? Dan is de kleutervoorstelling ‘Meneer Monster’ een echte aanrader. Kleine Mol krijgt een drol op zijn hoofd en krijgt hulp van twee strontvliegen. Slapstick voor de allerkleinsten, gewoon superleuk!

Deze winter lekker uit bij ZINiN?
Het programma voor deze winter is te vinden in het nieuwe programmaboekje, dat is op te halen bij VVV / Tourist Info, de ZINiN bibliotheken en andere bekende afhaalpunten. Het programma is ook te vinden op www.zinin.com .