Kleurplaatactie Buurman & Buurman

ZINiN houdt een kleurplaatwedstrijd voor tekengrage kinderen. Dit is niet zomaar een wedstrijd, hiermee kunnen kaarten worden gewonnen voor de bijzonder vermakelijke theatershow van Buurman & Buurman!

Wie zijn Buurman & Buurman
Buurman & Buurman is een voorstelling die gaat over twee onhandige, maar bijzonder vindingrijke klussers. De beide buurmannen klussen graag, maar dit gaat vaak op een hilarische wijze volkomen de mist in. Wanneer ze bijvoorbeeld een kleine gat in het dak willen repareren, wordt dit gat alleen maar steeds groter. Je kan wel zeggen dat het deze klusmannen echt nooit mee zit. Het gestuntel van die twee laat je dan ook bijna van je stoel vallen van het lachen. Gelukkig weten ze op het eind meestal een oplossing voor hun probleem te vinden, waarna ze enthousiast β€˜A je to!’ roepen, wat Tsjechisch is voor β€˜En dat is het!’ Kortom: het wordt een hilarische voorstelling, met veel geklungel en grappige momenten.