Open Podium bij de Smidse

Schuilt er in jou een talent en wil jij dit delen met publiek? Laat je dan zien en horen tijdens het Open Podium! Op zaterdag 9 december 2017 organiseert ZINiN een Open Podium in ‘de Smidse’ waar aanstormende en gevestigde talenten hun kunsten kunnen vertonen aan het publiek.

Speel jij in een band of ben jij singer-songwriter, cabaretier of stand-up comedian in de dop? En wil je altijd al op een echt podium en op een mooie locatie optreden? Grijp dan je kans en sta straks on stage bij het Open Podium, dé mogelijkheid om podiumervaring op te doen en om gewoon te laten zien wat je allemaal kunt.

Aanmelden kan via cultuur@zinin.com. Vermeld daarbij een korte beschrijving van jouw talent en optreden. Elke deelnemer krijgt 10/15 minuten de tijd om individueel of in groepsverband het publiek omver te blazen. Lijkt het je leuk om jouw talent te delen met anderen? Meld je dan aan voor 1 december want vol=vol. Deelname en toegang is gratis.

Het Open Podium is een initiatief dat wordt georganiseerd in het kader van Ingenium, een vierjarig talentprogramma in de gemeente Hellendoorn waarbij jonge lokale talenten van muziek en theater ondersteund worden in hun verdere talentontwikkeling.