Grensoverschrijdend concert met drie topmusici

Een fantastische componist in hart en nieren: Eric Vloeimans. In zijn show neemt hij het publiek mee op een muzikale reis over de grenzen van jazz, klassieke muziek en wereldmuziek. Samen met klarinettist Kinan Azmeh en pianist Jeroen van Vliet vormen ze een betoverend muzikaal trio. Op zaterdag 20 januari zijn ze te zien en horen in het ZINiN Theater.

Even weg van een chaotische wereld
Tijdens een optreden in Ierland kwam er een vrouw na een optreden naar Eric Vloeimans toe. Die zei dat er die avond door de muziek gevoelens bij haar waren aangeraakt, waarvan ze niet eens meer wist dat ze die nog had. Dit is de reden waarom Eric muziek maken fantastisch vindt. Het raken, fascineren en interesseren van mensen in zijn muziek. Even weg uit de angst van mensen en diegene die het hardste brult, ofwel even weg uit de dierentuin van mensen. Ook deze avond zal fantastisch zijn. De combinatie van Eric Vloeimans en de Syrische componist en klarinettist Kinan Azmeh en componist en pianist Jeroen van Vliet zorgt ervoor dat de avond een adembenemende avond zal gaan worden, waar men betoverd zal worden door de mooie klanken van hun muzikale talent.

Jarenlange ervaring
Eric Vloeimans is een Nederlandse jazztrompettist. Hij begon zijn trompetstudie aan het Rotterdamse Conservatorium op de afdeling klassieke muziek, maar stapte later over naar de jazz-afdeling, nadat zijn interesse voor die stroming was gewekt. Hij heeft met meerdere mensen op het podia gestaan als: Jasper van ’t Hof, Pierre Courbois, Theo Jörgensmann, Willem Breuker en Ernst Reijseger. Ook heeft hij meerdere prijzen mogen ontvangen zoals de Bird Award en de Gouden Notekraker. Verder heeft hij nog meegewerkt aan het nummer ‘Embrace’ van Armin van Buuren.

Reserveer nu
Reserveer je kaarten nu via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.