StrongmanRun en StrongSisterRun

2 en 3 september: groot obstaclerun spektakel in Hellendoorn!

De ‘Moeder der Obstacleruns’: dat is de Fisherman’s Friend Strongmanrun! Start op 3 september 2017 samen met een heleboel runners aan een uniek parcours met 40+ fantastische obstakels. 21 loodzware, maar geweldig mooie kilometers door de bossen, het water en over heuvels. Het vraagt doorzettingsvermogen, maar levert je een ervaring op om nooit te vergeten!

StrongmanRun De omgeving van de evenementenweide in Nijverdal, de Hellendoornse berg, het Reggedal en het centrum van Nijverdal zijn de locaties van de drie runs die in het obstaclerunweekend op het programma staan; de Strong-12 en de StrongmanRun ‘The Original’ van 21K

Modderfeestje voor Girls Only Uniek is de StrongSisterRun, de enige ‘Girls Only’ run in Europa. De vrouwen starten zaterdag en leggen 7 kilometer af. Onderweg worden de StrongSisters getrakteerd op hilarische en uitdagende obstakels, zoals modderbaden, “rubbermassage” en bodyscrubs”. Deze StrongSisterRun beleefde in 2015 haar première in Hellendoorn en was met 3.500 deelnemers meteen uitverkocht.

Op deze pagina's vind je praktische informatie en mogelijkheden voor een langer verblijf.

Aftermovie 2016