Diepe Hel Holterbergloop

€ 4,00 - € 16,00
Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

Op de laatste zondag van oktober is het tijd voor de Diepe Hel Holterbergloop. Met verschillende afstanden van 5, 10 en de halve marathon van 21,1 kilometer.

De diepe Hel Holterbergloop: één van de mooiste hardloop wedstrijden van Nederland. Onder perfecte weersomstandigheden hardlopen in de herfsttinten van de prachtige Sallandse Heuvelrug. Een echte 'Must do' wedstrijd voor de hardloopfans! De 30e editie staat op de agenda voor zondag 29 oktober 2017.

Nieuwe starttijden
Alle deelnemers zijn per e-mail op de hoogte gebracht over de beslissing van de gemeente. Alle afstanden starten precies één uur later dus de Sans-online 5km om 12.00 uur, Hemink 10 km om 12.30 uur, Tastoe Halve Marathon om 14.15 uur en de Rabokidsrun om 14.30 en 14.45 uur. De start- en finish is dit jaar op de Smidsbelt in Holten.

Voor meer informatie over inschrijvingen of het programma kunt u kijken op: www.diepehelholterbergloop.nl

Overnachten? Voor meer informatie over de verschillende accommodaties kunt u kijken op onze website .