Bello

prijs
€ 3,50 - € 5,50
locatie
Tourist Info Punt Hellendoorn, Hellendoorn

Een rit met het Treintje Bello is een leuke manier van vervoer om de prachtige bosrijke omgeving van Hellendoorn en Nijverdal eens op een andere manier te beleven/bezichtigen. Onderweg is er tijd genoeg om eventjes het winkelcentrum van Nijverdal in te lopen.

Een rit met het wegtreintje Treintje Bello is een leuke manier van vervoer om de prachtige bosrijke en landelijke omgeving van Hellendoorn en Nijverdal eens op een andere manier te beleven / bezichtigen. In Nijverdal is er tijd genoeg om eventjes de winkels te bekijken of een terrasje te pakken. Treintje Bello is een leuke treintocht voor jong en oud, toeristen en mensen uit de regio.

Dienstregeling Treintje Bello

Ochtendtreintje: 10.00 uur: Landal Landgoed De Hellendoornse Berg (opstappunt); 10.35 uur: Vakantiepark Hellendoorn (opstappunt); 11.00 uur: Aankomst Tourist Info/VVV Nijverdal; 12.00 uur: Vertrek Tourist Info/VVV Nijverdal (opstappunt) 12.20 uur: Landal Landgoed De Hellendoornse Berg (eindpunt); 12.55 uur: Vakantiepark Hellendoorn (eindpunt); 13.20 uur: VVV Nijverdal (eindpunt).

Middagtreintje: 14.00 uur: Tourist Info/VVV Nijverdal (opstappunt); 14.20 uur: Landal Landgoed De Hellendoornse Berg (opstappunt); 14.55 uur: Vakantiepark Hellendoorn (opstappunt); 15.20 uur: Tourist Info/VVV Nijverdal aankomst; 16.20 uur: Vertrek Tourist Info/VVV Nijverdal; 16.40 uur: Landal Landgoed De Hellendoornse Berg (eindpunt); 17.15 uur: Vakantiepark Hellendoorn (eindpunt).

Reserveren: Het is noodzakelijk dat u van te voren reserveert. Reserveer vroegtijdig want Bello kan een beperkt aantal passagiers vervoeren. U kunt zich opgeven bij Tourist Info/VVV Nijverdal, Landal Landgoed De Hellendoornse Berg in Hellendoorn en Vakantiepark Hellendoorn in Hellendoorn.

Vragen: Voor vragen en reserveringen kunt u contact opnemen met Tourist Info/VVV Hellendoorn-Nijverdal. Willem Alexanderstraat 7c, Nijverdal. Tel. 0548-612729 info@vvvnijverdal.nl