Screams

locatie
Avonturenpark Hellendoorn, Hellendoorn

Horror event SCREAMS 2017 is enger, heftiger en gruwelijker dan 2016! Op vrijdag de 13e oktober verandert het normaal zo vriendelijke Avonturenpark in een bloedstollend, donker en mistig park.

Eenmaal binnen is er geen weg meer terug. Stap door de poort en treed binnen in een wereld vol losgeslagen patiënten, hongerige zombies en meedogenloze chirurgen die graag in vers mensenvlees snijden.

Samen met je vrienden beleef je de meest avontuurlijke avond van je leven in de 7 scare zones, 2 vernieuwde spookhuizen en de 10 meest spannende attracties. Met meer dan 100 scare actors ben je nergens meer veilig!

Er zijn meerdere horecagelegenheden geopend voor wie nog een hap door zijn keel krijgt. Toegangstickets zijn alleen online te verkrijgen en OP=OP! Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar.

Abonnementhouders ontvangen 30% kassakorting op de reguliere prijs van €23,95. Abonnementhouders dienen op de avond zelf dus nog wel langs een kassa te gaan of men moet ervoor kiezen om een 'early bird ticket' (vanaf €17,95) in de ticketshop aan te schaffen om zodoende direct bij entree naar binnen te kunnen.

Vervoer
Kom je met de auto of fiets? Parkeren op het parkeerterrein kost €7,-. Ticket is verkrijgbaar op het park. Fietsen stallen is gratis.

Kiss & Ride
Word je gebracht en/of opgehaald? Maak dan gebruik van de speciale Kiss & Ride route.

Combi-tickets
Vanaf Almelo en Deventer zijn er meerdere opstapplaatsen in onder andere ook Holten en Nijverdal. Je wordt voor de ingang afgezet en rond middernacht weer teruggebracht naar de opstapplaats. In de ticketshop vind je de verschillende opstapplaatsen.*
LET OP: bewaar je combi-ticket goed, want dit is tevens je instapbewijs voor de terugreis. Vanaf het parkeerterrein naast het park rijdt de bus om 00.00 uur dezelfde route terug. *Onder voorbehoud bij voldoende animo.

Openingstijden
Park geopend: 18.30 uur
Start Screams: 19.00 uur
Park sluiting: 00.00 uur