ZINema

locatie
ZINema, Nijverdal

Kom naar ZINema, de bioscoop van ZINiN en geniet van een goede film in hoge beeld en geluidskwaliteit.

Heerlijk genieten van een goede film in hoge beeld en geluidskwaliteit? Bij ZINema kan het.

Elke woensdag en zondag draaien wij premierefilms voor jong en oud. In de schoolvakanties is bijna elke dag keus uit 3 tot 4 filmtitels!

ZINema draait deze zomer door
Zo draait ZINema ook deze zomer weer door met de meest actuele films, maar ook zijn er tot eind juli de tweewekelijkse filmhuisfilms te zien. Dus heeft u zin om eens een lekker bioscoopje te pakken, dan zijn ze van harte welkom bij ZINema. Vanaf 21 juli t/m begin september draait ZINema dagelijks de leukste en nieuwste films.

Deze zomer staan actuele films als de nieuwe actiefilm ‘Redbad’ op het programma, maar ook de jeugd komt aan bod met onder andere ‘Sherlock Gnomes’ en ‘Rikkie de Ooievaar’. Op 18 juli kunt u naar de première-avond van ‘Mamma Mia! Here we Go’ en op donderdag 9 augustus vertonen we de documentaire’ Whitney’, een aangrijpende film over het veelbewogen leven van de Amerikaanse zangeres Whitney Houston. Liever even griezelen? Dan kunt u met de kids naar ‘Hotel Transsylvanië’, een film over monsters op een cruiseschip. Voor de muziekliefhebbers is er op zaterdag 28 juli en zondag 29 juli het live-concert vanuit Maastricht van André Rieu bij ZINema. Keuze genoeg dus!

Filmhuis
Filmhuis bij ZINiN De betere film, een goed verhaal en prachtige cameravoering, dat is wat u kunt verwachten van onze filmhuis selectie. Elke twee weken draaien wij één film uit de eredivisie van het filmaanbod.

Informatie en kaarten reserveren
Voor ons aanbod van films, aanvangstijden, prijzen en voor het reserveren van kaarten kunt u terecht op de website www.zinin.com. Het reserveren van kaarten kan ook telefonisch via 0548 624 489. Of afhalen bij de Tourist Info in Nijverdal.