Diepe Hel Holterbergloop

Centrum Holten

Er is geen hardloopwedstrijd in Nederland zoals de Diepe Hel Holterbergloop. De omgeving en het uitdagende parcours is voor alle hardloopniveaus een bijzondere loop.

De inschrijving van de 31e editie is gestart op zondag 8 april via de website www.diepehelholterbergloop.nl.

Inschrijven kan voor de Diepe Hel Night Run op zaterdag 27 oktober. Maar ook voor de Hemink 10 km, VolkerWessels halve marathon en Rabokidsrun op zondag 28 oktober. Dit jaar zal de Sans-online 5 km omgetoverd worden tot de Sans-Online 6 km Night Run op zaterdagavond 27 oktober. Dit jaar is de finish in Nijverdal van de Sans-Online 6km, Hemink 10 km en VolkerWessels halve marathon.

◦De Hemink 10 km start aan de andere kant van de Holterberg, in Nijverdal, maar finisht natuurlijk wel in het centrum van Holten. Voor de 10km worden weer bussen geregeld naar de startlocatie in Nijverdal om vanaf daar hun wedstrijd terug te lopen naar Holten.
◦De lopers op de Tastoe Halve Marathon kunnen dubbel genieten van de mooie maar pittige Holterberg, ze lopen de zogenaamde Toeristenweg heen en terug.
◦Voor de Sansonline.nl 5km lopers wordt vanuit Holten een mooi parcours uitgezet, dat ook de berg over gaat.
◦De kinderen tot en met 12 jaar lopen de Rabobank Kidsrun (1 km). Deelname aan de Rabobank Kidsrun is mogelijk vanaf 4 jaar.