IVN-wandeling met vogelzang

gratis
Camping Noetselerberg, Nijverdal

Met IVN-vogelgidsen op pad om te luisteren naar de voorjaarszang van de vogels.

Op pad met vogelkenners
Als de vogels weer zingen, dan is het voorjaar. Op deze dag kunt u kennis maken met vogels én hun zang. Vogelkenners van IVN Hellendoorn-Nijverdal nemen u mee de natuur in. Het is nu in het bos een vogeldrukte van belang. Met enige oefening is het mogelijk om aan de hand van zang en gedrag vogels beter te leren kennen. We zullen zeker het Winterkoninkje en de Boomklever horen, en misschien de Boomkruiper. En welke spechtensoorten zitten hier? Een verrekijker is heel handig, maar ook zonder kunt u meedoen. Opgeven is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

Locatie: Camping De Noetselerberg Holterweg 116 7441 DK Nijverdal