Hellendoorn Heksendoorn

locatie
In en rond het dorp Hellendoorn

Bladeren vallen van de bomen, de wind raast door het dorp en de temperaturen gaan omlaag. De heksen van Hellendoorn Heksendoorn zijn weer aan het griezelen in het dorp. Wil jij er bij zijn? Kaarten zijn beschikbaar bij Primera Hofman en Tourist Info/VVV Nijverdal.

Griezelig programma
Hellendoorn Heksendoorn vindt plaats van 21 tot en met 28 oktober en zit weer boordevol leuke activiteiten. De Heksenketel is op zondag 11 oktober bij het Pannekoekenhuus in Marle. Op dinsdag is de pompoenworkshop en op woensdag wordt er geknutseld in de bibliotheek. Donderdagavond is Spannend Winkelen en vrijdagavond gaan de heksen weer badderen in de Heksenpoel van het Ravijn. Zaterdag hebben de heksen een rustdag en Zondag wordt Hellendoorn Heksendoorn afgesloten bij het Buitencentrum Sallandse heuvelrug tijdens de heksenwandeling in het bos.

Spannende heksentocht door het bos
In het pikdonkere bos hangen mistflarden tussen de bomen. Kraaien krijsen in de verte. Daar scheert een vleermuis door je haar! Kijk goed uit, want achter iedere boom kan de verderfelijke tovenaar Hadas zich verschuilen! Het goede heksje Goedele heeft het dit jaar moeilijk om je veilig door het bos te loodsen. Een nieuwe route, nieuwe gevaren! Het wordt dus extra spannend, monsterlijk spannend om de tocht door het bos te doorkruisen. Maar als het gelukt is is het tijd voor een dansje. Dit feestje vieren we bij Landgoed de Uitkijk waar we na afloop door Bello weer de berg af en het bos uit worden gebracht.

Kijk voor het volledige programma hier.

Programma

21 oktober

23 oktober

Spannende Heksentocht door het bos

Aanvang
Locatie
Hippisch Centrum 't Oale Spoor, Hellendoorn

De spannende Heksentocht belooft een groots theaterspektakel te worden, met onderweg spanning en sensatie. We eindigen de tocht bij Landgoed de Uitkijk, waarna treintje Bello je weer naar 't Oale Spoor brengt.

24 oktober