Schaatsbaan Nijverdal

Schaatsbaan Nijverdal, Nijverdal

Winter of geen winter. In Nijverdal hebben we ijs en dus kan er volop geschaatst worden. Vanaf donderdag 6 december is het een maand lang ijspret op het Henri Dunantplein. Kom jij ook?

Kerstbomen, sfeerlichtjes, veel hout, muziek, lekkere zitbanken, warme kleden. Het is hartstikke gezellig bij de schaatsbaan. Voor de één heeft het een magisch sfeertje. De ander krijgt er echt een koek en zopie gevoel van. En dat is precies de bedoeling. Schaatsen in het centrum van Nijverdal is ook dit jaar een winters evenement. Eentje waarvoor je graag de deur uit gaat.

Muziek en activiteiten
Het is inmiddels een traditie: elke woensdagmiddag is de schaatsbaan het terrein van de jeugd. De dj's spelen de laatste hits en er wordt volop gedanst, gelachen en natuurlijk geschaatst. Verder optredens van Piano House, New Valley Singers en de Sofa Rockers.

Nieuw:Opwarmen bij een winterverhaal
Lekker even opwarmen voor de kleintjes bij een Winterverhaal! Dat kan bij de voorleesmomenten in de bibliotheek. 22,24,27,28 en 29 december en 2,3,4 en 5 januari tussen 15:00 en 16:00 uur.

Ook nieuw! Curling competitie
Dit jaar is er een heuse curlingcompetitie. Curling is 'hot'. Schrijf je met een team van 4 personen in en doe mee aan deze verslavende sport. Meer info en aanmelden: aanmelden@curlingcup.nl.

De schaatsbaan is gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Kijk voor alle informatie, prijzen en activiteiten op onze schaatsbaan pagina.

Foto's optredende artiesten: Mike Rikken Fotografie.

vandaag

Koopzondag en Winterfair

Een gezellige kerstmiddag in Nijverdal.

Centrum

Een lekker glühweintje drinken, bij de vele kraampjes de perfecte cadeaus zoeken of watertanden van de vele lekkernijen: de sprookjesachtige brocante kerstmarkt op zondag 16 december biedt voor ieder wat wils.

morgen

Schaatsbaan Nijverdal, Nijverdal

Ook in de avonduren wordt de ijsbaan benut: onder andere met de Curling Cup voor bedrijven. De strijd om de Curling Cup leidt tot de finale in het laatste weekend voor de kerst. Geef je op en maak er een gezellige avond van met je collega's! Glühwein, muziek, kerstsfeer en samen op het ijs, winterse pret!

overmorgen

D&A-Aprés schaats: RR DJ Crew

Schaatsbaan Nijverdal, Nijverdal

Op zaterdag 22 december kunt u genieten van de muziek van RR DJ Crew in de tipi bij de schaatsbaan op het Henri Dunantplein.

Live in de tipi: Piano House

Schaatsbaan Nijverdal, Nijverdal

Op Tweede Kerstdag kunt u 's middags genieten en natuurlijk plaatjes aanvragen bij de Piano House. Vanaf 13:00 uur zullen zij optreden in de tipi bij de schaatsbaan.

Peuterschaatsen

Schaatsbaan Nijverdal, Nijverdal

De kleine rakkertjes (tot 4 jaar) hebben de schaatsbaan een uurtje voor hen alleen om in alle rust kennis te maken met het schaatsen.

D&A-Aprés schaats: DJ IVar

Schaatsbaan Nijverdal, Nijverdal

Op zaterdag 29 december komt DJ Ivar plaatjes draaien in de tipi bij de schaatsbaan op het Henri Dunantplein.

Peuterschaatsen

Uit je plaat party: DJ Martijn

Schaatsbaan Nijverdal, Nijverdal

Op zaterdag 5 januari kun je helemaal uit je dak gaan met DJ Martijn. Vanaf 14:00 uur draait hij in de tipi bij de schaatsbaan.