Sport & Spel

 1. Tweewielercentrum Van Munster

  Tweewielercentrum Van Munster

  Adres
  Reggeweg 6a, 7447AN Hellendoorn

  Welkom bij tweewielercentrum van Munster. Tweewielercentrum Van Munster is officieel dealer van Batavus,Sparta, TDR bike,Bulls,Merida,Pegasus.

 2. Kartplaza Actionworld

  Kartplaza Actionworld

  Adres
  Energiestraat 6, 7442DA Nijverdal

  Beleef volop actie bij Kartplaza Actionworld! Kartplaza Actionworld is begonnen als indoor kartcentrum. En nog steeds beschikken wij over een superspannend circuit, maar er is inmiddels veel meer te beleven!

 3. Biljartcentrum Balls & Brains

  Biljartcentrum Balls & Brains

  Adres
  de Joncheerelaan 6-8, 7441HE Nijverdal

  De spelen bij Biljartcentrum Balls & Brains bestaan onder andere uit: Snooker, Pool, Carambole biljart, Electronic Darts, Steel Tip Darts en Photoplay.

 4. Vakantiepark Hellendoorn

  Vakantiepark Hellendoorn

  Adres
  Sanatoriumlaan 6, 7447PK Hellendoorn

  Aan de voet van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug ligt Vakantiepark Hellendoorn. Het park is de ideale vakantieplek voor fietsers en wandelaars die willen genieten van rust, ruimte en natuur. Bovendien een aanrader voor jonge gezinnen.

 5. Memory Oorlogs- en Vredesmuseum

  Memory Oorlogs- en Vredesmuseum

  Adres
  Grotestraat 13, 7443BA Nijverdal

  Het museum is ingericht als een themapark waarin de bezoeker de periode 1935-1945, vanaf de opkomst van het Nationaal Socialisme tot en met de bevrijding van Europa, stap voor stap beleeft.

 6. Sportcentrum Het Ravijn

  Sportcentrum Het Ravijn

  Adres
  Piet Heinweg 16, 7441 GZ Nijverdal

  Het Ravijn - zwem sport zorg - is een modern complex met verschillende voorzieningen, afgestemd op de wensen van de gebruikers. Gesitueerd op een prachtige lokatie in Het Ravijn, grenzend aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.

 7. Landgoed Schuilenburg

  Landgoed Schuilenburg

  Adres
  Schuilenburgerweg 54, 7447RP Hellendoorn

  Landgoed Schuilenburg, gelegen in het mooie Reggedal, vormde jaren lang het decor van veldslagen en overwinning. Tegenwoordig is het landgoed dé locatie voor diverse activiteiten, (thema)feesten of voor een lekker hapje en drankje.

 8. Partycentrum Mölke

  Partycentrum Mölke

  Adres
  Molendijk 107, 7466PD Zuna

  Bij Partycentrum Mölke kunt u terecht voor een feest, dagje uit of kindvriendelijk uit eten bij de binnenspeeltuin of een gezellige activiteit. Wat dacht u van LED's Go Showbowling? Of genieten op de Regge met een kano, op een rondvaartboot of een fluisterbootje die u zelf mag besturen! Er is van alles te beleven voor jong & oud.

 9. 't Vossenspan

  't Vossenspan

  Adres
  Terhoekseweg 3, 7448RX Haarle

  Bent u op zoek naar exclusief vervoer? Met een huifkar of paarden tram? Voor een verjaardag trouwerij, uitvaart, verjaardag of een ander jubileum?!

 10. Rijwielhandel Aanstoot

  Rijwielhandel Aanstoot

  Adres
  Rijssensestraat 111, 7441AA Nijverdal

  Aanstoot Rijwielspecialisten is al bijna 60 jaar actief en een begrip als totaalleverancier op fietsgebied in Nijverdal en omgeving.