Dienstverlening

 1. Zicht Adviseurs

  Zicht Adviseurs

  Adres
  Constantijnstraat 32, 7442 ME Nijverdal

  Wie zijn wij? Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs biedt u als ondernemer of particulier inzicht in uw financiële situatie. In alles wat we doen, willen we u behoeden voor het onnodig en onbewust lopen van financiële risico’s.

 2. Computer Service Nijverdal

  Computer Service Nijverdal

  Adres
  Grotestraat 202, 7443 BS Nijverdal

  Computer service Nijverdal is gespecialiseerd in computer reparaties en oplossingen zowel voor particulier als bedrijven.

 3. Löwik Meubelmakerij

  Löwik Meubelmakerij

  Adres
  Salomonsonstraat 1a, 7442AB Nijverdal

  Löwik Meubelmakerij bestaat al meer dan 45 jaar. Onze winkel is gevestigd aan de Salomonstraat nummer 1, een van de laatste karaktervolle, oude panden in Nijverdal.

 4. Flink Schoenreparatie & Sleutelservice

  Flink Schoenreparatie & Sleutelservice

  Adres
  Constantijnstraat 46, Nijverdal

  Schoenmakerij Flink is een schoenmaker in Nijverdal. Bekijk en plan uw type schoenreparatie online of in onze winkel. Onze reparaties bestaan verder, naast schoenreparaties, uit een hoogwaardige sleutelservice en het graveren van naamplaten.

 5. Rabobank Noord en West Twente

  Rabobank Noord en West Twente

  Adres
  J. Frisostraat 14, 7442MB Nijverdal

  Samen bereik je meer dan alleen. Als coöperatieve bank beseffen we dat als geen ander. We voelen ons betrokken bij onze klanten en willen weten wat we voor hen kunnen betekenen.

 6. De Hypotheker Nijverdal

  De Hypotheker Nijverdal

  Adres
  Máximastraat 7, 7442 NW Nijverdal

  De Hypotheker is Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij je hypotheek en alle financiële zaken rondom je huis.

 7. TML Makelaars

  TML Makelaars

  Adres
  Rijssensestraat 58, 7442MJ Nijverdal

  TML Makelaars "The Missing Link" is geen makelaar zoals er zoveel zijn. Uiteraard vormen wij de ontbrekende schakel tussen koper en verkoper, tussen huurder en verhuurder.

 8. Drukkerij Ponsteen

  Drukkerij Ponsteen

  Adres
  Rijssensestraat 61, 7442MR Nijverdal

  Drukkerij Ponsteen heeft alles in huis om het te maken; perfect drukwerk voor een alleszins redelijke prijs. Alle voorkomend offset en digitaal drukwerk, van visitekaartje tot folders,van affiche tot brochures; exact volgens uw wensen, precies op tijd.Zodat u door kunt!

 9. Danex Kledingherstel & Stomerij

  Danex Kledingherstel & Stomerij

  Adres
  Grotestraat 224, 7443 BT Nijverdal

  Danex in Nijverdal staat al jaren bekend als een betrouwbare, bedreven en bekwame kleermaker waar u terecht kunt voor professionele kledingreparaties.

 10. Koppie Koppie Nijverdal

  Koppie Koppie Nijverdal

  Adres
  Boomcateweg 19, 7442BC Nijverdal

  Al meer dan 15 jaar kopiëren, printen en drukken wij vanalles en nog wat! Op dun, dik, wit of gekleurd papier, als kaart, flyer, brochure of poster.