Workshop chocolade maken

Twente Decadente, Hellendoorn

Op vrijdag 19 januari 2018 vanaf 14.00 uur organiseert ZorgAccent in samenwerking met Twente Decadente een workshop chocolade maken. Bij Twente Decadente beleef je de wereld van chocolade. Wat is er nu leuker om te zien hoe chocolade wordt gemaakt en de overheerlijke chocolade te proeven.

De chocoladefabriek werkt met de beste, fairtrade grondstoffen en bereiden chocola en bonbons op een ambachtelijke manier. Uiteraard hebben wij voor Valentijnsdag, Pasen, Moederdag, en Vaderdag een speciaal assortiment.

Beleef de wereld van chocolade
Geniet u ook zo van lekkere chocolade? Wilt u het zelf maken? Heeft u een feestje, of wilt u met vrienden of familieleden een leuk uitje? Wij bieden een gezellige en leerzame workshop aan onder begeleiding van een professionele chocolatier. U leert alle beginselen van het vak van het maken van chocola en bonbons tot leuke ontwerpen en teksten die erbij horen. Na afloop gaat u met overheerlijke eigen gemaakte chocolade naar huis. U kunt zich alleen of met een groep voor de workshop aanmelden. Groepen vanaf 6 personen tot maximaal 15 personen.

Wanneer: Vrijdag 19 januari vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur.
Waar: terrein Kronnenzommer Twente Decadente, Sanatoriumlaan 20 in Hellendoorn.

Aanmelden workshop Wilt u meer informatie: www.zorgaccent.nl of wilt u zich aanmelden bel 0546 – 837296 of 837292 bereikbaar werkdagen van 8.30 -12.30 uur.