Muziek onder de Trap Kaliber Kunstenschool

gratis
Huis voor Cultuur en Bestuur

Muziek onder de Trap is altijd vereerd om aanstormend talent te kunnen presenteren uit de talentenklas van Kaliber Kunstenschool.

Zij verzorgen deze editie. De solisten van deze avond zijn zeer talentvol, en beschikken over een meer dan gemiddelde motivatie.

Deze leerlingen zijn gekozen om deel te nemen aan deze speciale klas, omdat ze over veel muzikaal talent beschikken. Ze volgen dan ook een speciaal traject van extra lessen, maar nemen daarnaast ook deel aan concoursen en concerten. De Kaliber Kunstenschool helpt jongeren hun creatieve talenten én het samen-leven door kunstbeoefening te bevorderen en zorgt zo voor persoonlijke groei. (www.kaliberkunstenschool.nl)