Zwembad het Ravijn

Piet Heinweg 16, 7441GZ Nijverdal

Zwembad het Ravijn

Nijverdal heeft een uitgebreide, moderne zwemaccommodatie. Er zijn verschillende baden, afgestemd op de wensen van de gebruikers. Voor de peuters is een apart bad met speelelementen aanwezig. Het binnenbad is het gehele jaar geopend. De buitenbaden zijn medio mei - september geopend.

In de zwembaden van Het Ravijn - zwem sport zorg - kunt u heerlijk zwemmen en recreëren op verschillende momenten van de dag.

Zin in banenzwemmen? Ons moderne wedstrijdbad van 27 graden leent zich hier perfect voor.

Zwemmen en spelen? Hiervoor zijn met name de baden van 31,5 graden geschikt. Uw kinderen zullen genieten van de 66 meter lange glijbaan met lichteffecten. Ook is er veel spelmateriaal aanwezig. Voor de allerkleinsten is een apart kinderbad met leuke, verrassende speelelementen.

Wij zien u graag in onze mooie accommodatie.

Bassins: • binnenbassin van 33x21 meter, 27 graden • binnenbassin van 10x20 meter, 31,5 graden • binnenbassin van 10x10 meter, 31,5 graden met glijbaan • binnenbad voor peuters met speelelementen • apart binnenbad voor peuters met speelelementen

• 3 buitenbaden met verschillende diepten, 25 graden • apart buitenbad voor peuters met speelelementen

Voorzieningen: • Toiletten, warme douches en omkleedruimte. • Glijbaan, 66 meter lang met lichteffecten (binnen en buiten)
• Ruime zonneweide • Voetbaltrapveld • Pannaveld • Glijbaan • Duikelrek • Zandbak • Waterspeeltoestel • Springkussen • Kluisjes • Horecaruimte

Voor een actueel overzicht van de openingstijden en de tarieven verwijzen wij u naar de website van het zwembad

SallandTrail

Zwembad het Ravijn, Nijverdal

Op zaterdag 9 maart vindt voor de achtste keer de SallandTrail plaats. Een pittige natuurloop voor hardlopers met afstanden van 25, 50 en zelfs 75 km. De SallandTrail is een recreatief loop evenement met dit jaar ongeveer 1000 deelnemers.

Ravijnloop

Zwembad het Ravijn, Nijverdal

Dit jaar is alweer de 22e editie van de Ravijnloop. Een hardloopwedstrijd voor jong en oud. Ook wordt er een speciale kidsrun georganiseerd.